Raster (luknjičasta) očala za boljši vid

9,85 

Raster očala z luknjicami so učinkovito orodje za izboljšanje vida in treniranje očesnih mišic. Z redno uporabo na naraven način izboljšajo in izostrijo vid ter zmanjšajo utrujenost oči.

Šifra: 58 Kategorija:

Opis

luknjičasta raster očala za boljši vid

Luknjičasta raster očala za boljši vid in treniranje mišic

Imate utujene oči ali nejasen vid? Imate težave s povečano dioptrijo in utrujenimi očesnimi mišicami? Raster očala so očala, katerih leče imajo po celotni površini luknjice, ki prepuščajo le ozke snope svetlobe in s tem prisilijo oko, da med gledanjem ostane v najboljši poziciji. Raster očala izostrijo sliko in povečujejo prožnost očesnih mišic.

Raster očala z luknjicami

Redna uporaba za boljši vid

Strokovnjaki priporočajo nošenje raster očal od 30 minut do 1 ure na dan za optimalno vadbo očesnih mišic. Uporabljamo jih lahko pri branju, gledanju televizije, delu na računalniku ali drugih vsakodnevnih opravilih.  Priporočajo se pri težavah s kratkovidnostjo,  daljnovidnostjo, pri starostni slabovidnosti, pri naprezanju oči ali tudi preventivno. So izjemno lahka, anatomsko oblikovana in prijetna za nošenje.

Kako delujejo raster očala

Raster očala z zožanjem snopa svetlobe izboljšajo in izostrijo vid.

Raster očala trenirajo očesne mišice tako, da jih prisilijo, da med gledanjem skačejo od ene luknjice do druge in na ta način krepijo njihovo kondicijo. Poveča se prekrvavitev oči in posledično izboljša vid ter zmanjša utrujenost oči. Ko se vam vid izboljša, nadaljujte z nošenjem očal vsaj 2x tedensko za ohranjanje pridobljene kondicije.

Lastnosti:

  • Dimenzije: 14,2 cm x 11,8 cm
  • Barva: črna
  • Material: Plastika
  • Anatomske oblike – prijetna za nošenje

Komplet vsebuje:

  • 1x Raster očala

Raster očala z luknjicami

OPOZORILO

Raster očala niso primerna za uporabo med vožnjo, saj zmanjšujejo vidno polje. Uporaba na lastno odgovornost.

 

 

Ocene

Zaenkrat še ni ocen.

Bodi prvi ocenjevalec “Raster (luknjičasta) očala za boljši vid”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja