Korektor drže za hrbtenico – opornica za hrbet – za pravilno držo

19,95 

Korektor drže pomaga pri lajšanju težav s hrbtenico, ki so posledica nepravilne drže. Priporoča se za uporabo vsem, ki imajo težave s hrbtenico zaradi sedeče narave dela, različnih športnih aktivnosti ali dolgotrajnega sedenja pred računalnikom. S korektorjem drže na naraven način popravimo držo, držimo ramena bolj nazaj in olajšamo bolečine ter napetost v zgornjem delu hrbta.

Šifra: 63 Kategorija:

Opis

Imate težave z nepravilno držo? Bi se želeli držati bolj vzravnano? Vas pestijo bolečine v hrbtu zaradi nepravilne drže? Imamo rešitev za vaše težave. Korektor drže učinkovito pomaga pri lajšanju težav s hrbtenico, ki so posledica nepravilne drže.

Pri katerih težavah lahko pomaga korektor drže za hrbtenico?

korektor-drže-opornica-za-hrbtenico-in-pravilno-držo

Korektor drže pomaga pri težavah z nepravilno držo

Korektor drže se priporoča za uporabo vsem, ki imajo težave s hrbtenico zaradi sedeče narave dela ali dolgotrajnega sedenja pred računalnikom pa tudi zaradi različnih športnih aktivnosti. V današnjem času namreč vse preveč časa presedimo, naj bo to v službi za računalnikom, v avtu na daljši vožnji ali doma na kavču pred televizijo ali telefonskim ekranom. Posledično se večina ljudi, ki jih pestijo takšne težave, ne drži pravilno, torej ne dovolj vzravnano, takša drža pa dodatno povečuje napetost v zgornjem delu hrbta, ramenih in vratu. Korektor drže vam lahko pomaga, da vaša drža ne bo več nepravilna, temveč zravnana.

Posledično se bo zmanjšala napetost, izginile bodo bolečine, počutili pa se boste tudi bolj samozavestne.

Korektor drže je izdelan iz kakovostnih materialov, ki omogočajo dihanje in je po velikosti nastavljiv s priročnimi velcro trakovi. Velikost obsega čez prsi se lahko nastavlja za prsni obseg med 70 cm in 110 cm. Je ergonomske oblike, s katero preprečuje nepravilno sključeno lego hrbtenice, nošenje korektorja pa s termo stimulacijo dodatno pomaga pri cirkulaciji in lajša bolečine zaradi slabše prekrvavitve zgornjega predela hrbtenice. Korektor drže med nošenjem sprosti mišice in zmanjša napetost, popravi nepravilno držo in izboljša prekrvavljenost predela hrbtenice.

Korektor drže je udoben in prijeten za nošenje. Lahko se nosi tudi pod obleko in s tem ne moti videza in izgleda na delovnem mestu. Za uporabo med športnimi aktivnostmi pa ga lahko nosite tudi čez obleko ali športno majico.

Preizkusite korektor drže in ne bo vam žal, saj so pozitivni učinki uporabe vidni pravzaprav že takoj. Z uporabo korektorja bo vaša drža postala pokončna, korak samozavesten, napetost v hrbtu se bo zmanjšala in bolečine zaradi dolgotrajne nepravilne drže bodo zbledele.

Korektor drže – vzdrževanje:

Korektor drže je ob pogosti uporabi priporočljivo prati ročno v topli vodi in z uporabo neagresivnih pralnih sredstev. Ni namenjen za strojno pranje ali sušenje v sušilnem stroju.

Lastnosti:

  • Prilagodljiv in nastavljiv (za obseg čez prsi 70 – 110 cm)
  • Barva: črna
  • Lahek in udoben material
  • Prepusten material, ki diha
  • Ergonomske oblike
  • Popravlja nepravilno držo
  • Učinkovit proti bolečinam v hrbtu, ki so posledica nepravilne drže
  • Primeren za nošenje pod obleko
  • Primeren za ročno pranje in sušenje
  • Velikost: nastavljiva velikost, primerna za osebe s prsnim obsegom med 70 in 110 cm

Komplet vsebuje:

1 x Korektor drže

 

korektor-drže-opornica-za-hrbtenico-in-pravilno-držo

korektor-drže-opornica-za-hrbtenico-in-pravilno-držo

korektor-drže-opornica-za-hrbtenico-in-pravilno-držo

korektor-drže-opornica-za-hrbtenico-in-pravilno-držokorektor-drže-opornica-za-hrbtenico-in-pravilno-držokorektor-drže-opornica-za-hrbtenico-in-pravilno-držo-5korektor-drže-opornica-za-hrbtenico-in-pravilno-držokorektor-drže-opornica-za-hrbtenico-in-pravilno-držokorektor-drže-opornica-za-hrbtenico-in-pravilno-držo

Ocene

Zaenkrat še ni ocen.

Bodi prvi ocenjevalec “Korektor drže za hrbtenico – opornica za hrbet – za pravilno držo”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja